Livrare zilnică a prânzului
la birou în raza mun. Chișinău

Bucate delicioase din ingrediente proaspete la timpul potrivit
Condiții de livrare
flexibile
Prețuri accesibile
– de la 50 lei
Meniu nou
fiecare săptămână
Livrare zilnică a prânzului la birou în raza mun. Chișinău
Bucate delicioase din ingrediente proaspete la timpul potrivit
Condiții de livrare
flexibile
Prețuri accesibile – de la 50 lei
Meniu nou fiecare săptămână
Peste 50 feluri de mâncare, accesibile în meniu
Business lunch-ul de la Cafea și Carne reprezintă soluția perfectă pentru administrația întreprinderii, care tinde să asigure angajaților săi o masă sănătoasă. Cantitatea porțiilor noastre oferă senzația de sațietate tocmai până seara. Punem la dispoziția dvs. mâncăruri cu adevărat delicioase și nutritive, și anume:
Supe
Zama tradițională și borșul autentic, ciorba de ciuperci, soleanca, ciorba de pește, supă cu fasole etc. Porția medie cântărește 350 g
Bucate calde
Friptură de vită ca acasă, chifteluțe în sos roșu, piept de pui pane, pârjoale din carne de pui, aripi în sos etc.
Garnituri
Mămăligă tradițională, spaghetti italiene, piureu de cartofi, bulgur, paste, hrișcă, etc. Porția medie – 350 g
Salate
Salată de varză cu castraveți, vinegret, salată de legume cu maioneză, salată japoneză cu sfeclă, etc. Porția medie –
120 g
Meniul gril
Totodată, la noi puteți face comanda de bucate la grătar: frigărui de porc, mititei tradiționali, costiță, platou de carne.
Băuturi
În plus, putem completa prânzul cu: băuturi răcoritoare carbogazoase, sucuri, compoturi sau chiar cafea.
Meniul actual pentru săptămâna aceasta
Comanda pentru cantitatea de prânzuri pentru a doua zi se recepționează până la orele 16:00 ale zilei curente. Vă puteți economisi timpul, făcând comanda pentru întreaga săptămână.
Atitudinea noastră față de muncă
Produse proaspete
Zi de zi cumpărăm doar produse naturale din producția autohtonă de la furnizori de încredere. Datorită desfășurării cu strictețe a tuturor proceselor de producție, produsele păstrează prospețimea de la momentul achiziției până la prepararea acestora.
Controlul calității
Calitatea și siguranța bucatelor este garantată de totalitatea certificatelor și autorizațiilor, precum și de calificarea înaltă a bucătariilor noștri. Fiecare fel de mâncare este pregătit cu o oră înainte de livrarea preconizată.
Prețuri accesibile
Tindem să oferim mâncare sănătoasă și gustoasă la prețuri accesibile pentru fiecare din clienții noștri. Costul unui prânz complet este de la 50 la 70 lei. Condiții de livrare flexibile.
Principiul de lucru
Selectare meniu
În fiecare săptămână, pregătim meniu nou. Luăm în considerare toate doleanțele și obiecțiile dvs, iar clienților fideli li se oferă o abordare individuală și posibilitatea de a comanda un prânz incomplet.
Cantitate porții
Comanda pentru cantitatea de prânzuri pentru a doua zi se recepționează până la orele 16:00 ale zilei curente. Ne informați prin apel telefonic despre numărul de prânzuri calculate pentru ziua următoare.
Livrare zilnică
Zilnic livrăm la timpul cuvenit prânzurile fierbinți, proaspăt pregătite, în ambalaje de unică folosință sigilate, ce dețin certificat de calitate, și setul necesar de tacâmuri.
Achitare
Forma de plată se discută individual. Desfășurăm activitatea oficial, deținem toate documentele aferente. Plata se admite prin transfer sau numerar.
Despre noi
Prânzurile sunt preparate în bucătăria localului nostru sufletesc Cafea și Carne, amplasat chiar în inima capitalei. Din denumire este cert faptul că la noi se pune accentul pe cafea și carne. Nu reprezentăm un steak house scump de rând și nici o cafenea plictisitoare predestinată discuțiilor în timpul mesei de prânz. Prezentăm o combinație armonioasă dintre o cafenea și o terasă cu grătar. Oferim oaspeților noștri posibilitatea de a savura din plin varietatea bogată de preparate din cafea și gustul autentic al cărnii, pregătite pe lemne.

În localul nostru aveți posibilitatea de a serba remarcabil aniversarea sau ziua de naștere, de a organiza un eveniment corporativ sau o cină în sânul familiei, de a savura un mic dejun delicios sau un business lunch sățios. Conceptul localului nostru - bucătăria autohtonă de astăzi, care a păstrat multe feluri de mâncare tradiționale, completate cu note picante din bucătăria europeană. Interiorul ambiental, terasa de vară, chelnerii politicoși și muzica live contribuie de minune la relaxarea dvs. alături de cei dragi sufletului.
Pentru mai multe detalii:
+373 69 688 786

Cafea și Carne SRL
str. Octavian Goga 26, Chisinau
PRODUS DE
Completați formularul
Vă vom contacta în curând; vom recepționa comanda sau vă vom relata mai detaliat toate informațiile
Close
Close
Iavtuşenco Serghei
Administrator